×

Bagning: Produkter til ethvert behov

Hos Skærtoft Mølle kan du købe mel, gryn, kerner, sirup m.m. til ethvert bage-behov. Skal det være nemt, har vi også brødblandinger.

Vi på møllen har fokus på og sætter en ære i…

Kun den bedste kvalitet

Til hjemmebageren der ønsker kvalitet og smag

Kun de bedste samarbejdspartnere

Skærtoft Mølle indgår kun aftaler med de bedste landmænd og leverandører. Det sikrer dig den bedste kvalitet.

Mel og blandinger til både amatøren og den professionelle

Hvad enten du vil lave din dej selv helt fra bunden, eller du vil tage en lille genvej, har vi produkterne til dig. Prøv vores fantastiske Manitobahvedemel, vores lyse eller mørke maltmel og maltsirup, vores kerner, gryn og perler. Vi har også glutenfri blandinger til glutenallergikeren samt vores 5 nye brødblandinger. Vi maler alt vores mel på en langsomtgående stenkværn; dermed indeholder vores mel kim og flere skaldele end det traditionelt formalede mel. Det skal du være opmærksom på, når du bager med vores mel: dels er stenkværnet mel ikke kridhvidt, dels skal du bruge mere vand end når du bager med traditionelt formalet mel. Du kan finde masser af opskrifter her på vores hjemmeside, som selvfølgelig er tilpasset vores egne produkter.

Duften af hjemmebagt brød, der er lavet af ordentligt frisk mel, er noget af det bedste, jeg ved. Og når krumme, struktur og spændstighed i brødet så også bare ‘spiller’, så er det svært at få armene ned. Og med de skudsikre bageresultater, jeg oplever, hver eneste gang jeg anvender melet fra Skærtoft Mølle, så er jeg stolt af at være ambassadør for brandet og forhåbentlig få dig med på den gode mel-bølge.

- AnneMette Voss Fridthjof, Vinder af den Store Bagedyst 2013