×

Bagning: Produkter til ethvert behov

Hos Skærtoft Mølle kan du købe mel, gryn, kerner, sirup m.m. til ethvert bage-behov. Skal det være nemt, har vi også brødblandinger.

 • Vi på møllen har fokus på og sætter en ære i…

  Kun den bedste kvalitet

  Til hjemmebageren der ønsker kvalitet og smag

  Kun de bedste samarbejdspartnere

  Skærtoft Mølle indgår kun aftaler med de bedste landmænd og leverandører. Det sikrer dig den bedste kvalitet.

  Mel og blandinger til både amatøren og den professionelle

  Hvad enten du vil lave din dej selv helt fra bunden, eller du vil tage en lille genvej, har vi produkterne til dig. Udover mel og brødblandinger, tilbyder vi også maltsirup, gryn og kerner. Vi maler alt vores mel på en langsomtgående stenkværn; dermed indeholder vores mel kim og flere skaldele end almindeligt valset mel. Stenkværnet mel er derfor ikke kridhvidt, og du skal bruge mere vand til dejen. Du kan finde masser af opskrifter her, som er tilpasset vores egne produkter.

  Duften af hjemmebagt brød, der er lavet af ordentligt frisk mel, er noget af det bedste, jeg ved. Og når krumme, struktur og spændstighed i brødet så også bare ‘spiller’, så er det svært at få armene ned. Og med de skudsikre bageresultater, jeg oplever, hver eneste gang jeg anvender melet fra Skærtoft Mølle, så er jeg stolt af at være ambassadør for brandet og forhåbentlig få dig med på den gode mel-bølge.

  - AnneMette Voss Fridthjof, Vinder af den Store Bagedyst 2013