×
Tilbud

SURDEJSPAKKEN

194,00 kr. 175,00 kr.
Størrelse: 6000g

Du mangler 300 DKK for at få gratis fragt.

Varenummer (SKU): 85373 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vi har samlet de bedste ingredienser i en pakke til dig, der bager surdejsboller og -brød. Bemærk: denne nye surdejspakke indeholder bl.a. fuldkornsrugmel og fintsigtet hvedemel.

Pakken indeholder:

1 kg Hvedemel, fintsigtet

1 kg Rugmel, fuldkorn

2 kg Manitobamel, fintsigtet 

1 kg Ølandshvedemel, fintsigtet

1 kg Speltmel, fintsigtet

Hvis du gerne vil starte din egen surdej, så har vi en opskrift her, der gør det nemt at komme i gang.

Til opfriskning af surdejen anbefaler vi at bruge fuldkornsrugmel og hvedemel, der giver din surdej kraft og styrke. Hvis du bruger rugmel i din endelige dej, og du ønsker et stort og luftigt brød, skal du kombinere rugmelet med andre meltyper, der indeholder mere gluten.

Manitobahvedemelet indeholder min. 16% protein, hvilket skaber et usædvanligt stærkt glutennetværk. Det bidrager til en smidig dej med en høj bageevne, som kan optage en stor mængde væske.

Ølandshvede giver dit brød en gylden farve og en dyb, mørk smag. Ølandshvedemelet har en god bageevne med sine 14% protein, men du kan med fordel blande det med Manitobahvedemel for ekstra god bageevne i dit surdejsbrød. Ølandshvedemelet kan optage meget væske og egner sig særligt godt til koldhævning.

Spelt er en ældgammel sort, der smager sødligt og dufter dejligt. Speltmelet er også bagestærkt – men pas på med at ælte dejen for hårdt og for længe, da speltmelet ikke tåler så meget varme som andre typer af hvedemel.

 

Vi på møllen har fokus på og sætter en ære i…

Kun den bedste kvalitet

Til hjemmebageren der ønsker kvalitet og smag

Kun de bedste samarbejdspartnere

Skærtoft Mølle indgår kun aftaler med de bedste landmænd og leverandører. Det sikrer dig den bedste kvalitet.