×

Aftensmad - med masser af gode kostfibre

Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser mad med fuldkorn og masser af kostfibre – og med Skærtoft Mølles kerner, perler, bygotto og pastamel får du lynhurtigt skruet op for kostfibrene i din aftensmad.

Vi på møllen har fokus på og sætter en ære i…

Kun den bedste kvalitet

Til hjemmebageren der ønsker kvalitet og smag

Kun de bedste samarbejdspartnere

Skærtoft Mølle indgår kun aftaler med de bedste landmænd og leverandører. Det sikrer dig den bedste kvalitet.

Et mættende og sundt element i aftensmaden

Spis dig mæt og sund med fiberholdige kornprodukter i aftensmaden, som f.eks. kerner og perler. I kornprodukter findes kostfibrene i skaldelen. Derfor er det vigtigt at vælge kornprodukter, hvor skaldelen er bevaret, frem for raffinerede kornprodukter som f.eks. bruges i lyst brød og hvid pasta.

De officielle kostråd i Danmark anbefaler, at man spiser min. 25-35 gram kostfibre dagligt. Det skyldes, at kostfibre gør dig mæt i længere tid og er gode for fordøjelsen, din sundhed og forebyggelsen af livstilssygdomme.

Duften af hjemmebagt brød, der er lavet af ordentligt frisk mel, er noget af det bedste, jeg ved. Og når krumme, struktur og spændstighed i brødet så også bare ‘spiller’, så er det svært at få armene ned. Og med de skudsikre bageresultater, jeg oplever, hver eneste gang jeg anvender melet fra Skærtoft Mølle, så er jeg stolt af at være ambassadør for brandet og forhåbentlig få dig med på den gode mel-bølge.

- AnneMette Voss Fridthjof, Vinder af den Store Bagedyst 2013