Fuldkornsboller med spelt
Bagetid: 14-18 min.
Temperatur: 220 °C varmluft
Forberedelse: 8-12 timer
Antal: 20-24 stk.
Ingredienser
- 800 g fintsigtet speltmel
- 200 g fuldkorns speltmel
- 20 g gær
- 800 g koldt vand
- 20 g salt
Fremgangsmåde
Dag 1:
Opløs gær i koldt vand og tilsæt alt melet. Rør dejen sammen i røremaskinen på lav hastighed indtil dejen er samlet. Lad dejen hvile i 20 min. Rør derefter dejen i ca. 3 min. ved mellem hastighed.
Lad dejen hvile i 5 min. tilsæt så salt og rør ved mellem hastighed i 3 min. til dejen er glad og blød. Dejen stilles på køl natten over eller i mindst 6 timer.
Dag 2:
Forvarm ovnen til 220 °C. Dejen nappes til stykker direkte fra skålen og vendes ud på bordet og udstikkes. Dejen vendes i kerner og bages i 14-18 min.
Køb produkterne
SPELTMEL – ØKOLOGISK – FINTSIGTET
36,00 kr. – 171,00 kr.1000g - 5000g - • 36,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page SPELTMEL – ØKOLOGISK – FULDKORN
33,00 kr. – 159,00 kr.1000g - 5000g - • 33,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page