×

Morgenmad: En god start på dagen

Hos Skærtoft Mølle har vi gryn og basisgrød til morgenmaden i hverdagene og brødblandinger til friskbagte morgenboller og -brød i weekenden.

  • Vi på møllen har fokus på og sætter en ære i…

    Kun den bedste kvalitet

    Til hjemmebageren der ønsker kvalitet og smag

    Kun de bedste samarbejdspartnere

    Skærtoft Mølle indgår kun aftaler med de bedste landmænd og leverandører. Det sikrer dig den bedste kvalitet.

    Grød eller brød til morgenmad?

    Vi har havregryn og grødblandinger, som gør det nemt for dig til hverdag. Har du lidt bedre tid i weekenden, kan du med fordel røre en dej sammen om aftenen, lade den hæve koldt natten over og bage boller eller brød næste morgen – så får du lækkert friskbagt brød til morgenmad. Du finder masser af opskrifter på koldhævet brød her.

    Duften af hjemmebagt brød, der er lavet af ordentligt frisk mel, er noget af det bedste, jeg ved. Og når krumme, struktur og spændstighed i brødet så også bare ‘spiller’, så er det svært at få armene ned. Og med de skudsikre bageresultater, jeg oplever, hver eneste gang jeg anvender melet fra Skærtoft Mølle, så er jeg stolt af at være ambassadør for brandet og forhåbentlig få dig med på den gode mel-bølge.

    - AnneMette Voss Fridthjof, Vinder af den Store Bagedyst 2013