Skærtoft Mølle holder sommerferielukket i uge 29 og 30! Vi er tilbage igen 29. juli. GOD SOMMER!

×

Tomatsalat med perlespelt

  Bagetid:
 Temperatur:
 Forberedelse: 1 time
 Antal: 4 kuverter

Ingredienser

  • 150 g perlespelt
  • 250 g cherrytomater
  • 1 kugle god mozzarella
  • 50 g grønne oliven
  • 1 bundt basilikum
  • Olivenolie, æbleeddike eller balsamico, flagesalt

Fremgangsmåde

Perlespelten skylles og koges i saltet vand i ca. 20 min., til de er møre, men stadig har lidt bid. Afkøl spelten helt inden den vendes i salaten.
Cherrytomaterne skæres i halve/kvarte stykker. Mozzarellaost rives i passende stykker. Pluk basilikum. Vend det hele sammen i en skål med oliven og den kogte perlespelt.

Rør lidt olivenolie og æbleddike sammen og dryp det over salaten. Drys med lidt flagesalt og servér straks som tilbehør eller som
selvstændig frokostret.

image_print

Køb produkterne

  • dansk økologisk perlespelt

    PERLESPELT – ØKOLOGISK

    32,00 kr.
    500g -  • 32,00 kr.
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page