Køb for 300,- og få gratis fragtØkologi og kvalitet mail@skaertoft.dk

Tomatsalat med perlespelt

 

 

1 time

4 kuverter

Ingredienser:

150 g perlespelt
250 g cherrytomater
1 kugle god mozzarella
50 g grønne oliven
1 bundt basilikum
Olivenolie, æbleeddike eller balsamico, flagesalt

Fremgangsmåde:

Perlespelten skylles og koges i saltet vand i ca. 20 min., til de er møre, men stadig har lidt bid. Afkøl spelten helt inden den vendes i salaten.
Cherrytomaterne skæres i halve/kvarte stykker. Mozzarellaost rives i passende stykker. Pluk basilikum. Vend det hele sammen i en skål med oliven og den kogte perlespelt.

Rør lidt olivenolie og æbleddike sammen og dryp det over salaten. Drys med lidt flagesalt og servér straks som tilbehør eller som
selvstændig frokostret.