Tomatsalat med perlespelt
Bagetid:
Temperatur:
Forberedelse: 1 time
Antal: 4 kuverter
Ingredienser
- 150 g perlespelt
- 250 g cherrytomater
- 1 kugle god mozzarella
- 50 g grønne oliven
- 1 bundt basilikum
- Olivenolie, æbleeddike eller balsamico, flagesalt
Fremgangsmåde
Perlespelten skylles og koges i saltet vand i ca. 20 min., til de er møre, men stadig har lidt bid. Afkøl spelten helt inden den vendes i salaten.
Cherrytomaterne skæres i halve/kvarte stykker. Mozzarellaost rives i passende stykker. Pluk basilikum. Vend det hele sammen i en skål med oliven og den kogte perlespelt.
Rør lidt olivenolie og æbleddike sammen og dryp det over salaten. Drys med lidt flagesalt og servér straks som tilbehør eller som
selvstændig frokostret.
Køb produkterne

PERLESPELT – ØKOLOGISK
32,00 kr.500g - • 32,00 kr.
Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden