Tomatsalat med perlespelt

Bagetid ca:
Forberedelse: 1 time
Temperatur:
Antal: 4 kuverter

Ingredienser

  • 150 g perlespelt
  • 250 g cherrytomater
  • 1 kugle god mozzarella
  • 50 g grønne oliven
  • 1 bundt basilikum
  • Olivenolie, æbleeddike eller balsamico, flagesalt

Fremgangsmåde

Perlespelten skylles og koges i saltet vand i ca. 20 min., til de er møre, men stadig har lidt bid. Afkøl spelten helt inden den vendes i salaten.
Cherrytomaterne skæres i halve/kvarte stykker. Mozzarellaost rives i passende stykker. Pluk basilikum. Vend det hele sammen i en skål med oliven og den kogte perlespelt.

Rør lidt olivenolie og æbleddike sammen og dryp det over salaten. Drys med lidt flagesalt og servér straks som tilbehør eller som
selvstændig frokostret.