Sprød granola med malt, tranebær og hvid chokolade
Bagetid: Ca. 20-25 min.
Temperatur: 150 °C varmluft
Forberedelse: Ca. 30 min.
Antal: 1 stor portion
Ingredisenser
- 120 g havregryn eller basisgrød Hvid Helved
- 20 g græskarkerner
- 10 g hørfrø
- 20 g hasselnødder
- 40 g tranebær
- 40 g hvid chokolade
- 2-3 spsk. Maltsirup eller anden sirup
- Knivspids havsalt
- Knivspids kardemomme
Fremgangsmåde
Hak hasselnødder og bland godt sammen med gryn, hørfrø, græskarkerner, kardemomme, havsalt og maltsirup. Derefter lægges blandingen på en bageplade med bagepapir og bages ved 150 °C varmluft i ca. 20-25 min. Rør det hele rundt en enkelt gang eller to, så det hele bliver dækket af sirup og dermed gyldent og karamelliseret.
Afkøl granolaen og tilsæt hakket hvid chokolade og de tørrede tranebær.
Køb produkterne
HAVREGRYN – ØKOLOGISK
27,50 kr.1000g - • 27,50 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page BASISGRØD – HVID HELVED – ØKOLOGISK
35,00 kr.500g - • 35,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page