Sprød granola med malt, tranebær og hvid chokolade
Bagetid: Ca. 20-25 min.
Temperatur: 150 °C varmluft
Forberedelse: Ca. 30 min.
Antal: 1 stor portion
Ingredisenser
- 120 g havregryn eller basisgrød Hvid Helved
- 20 g græskarkerner
- 10 g hørfrø
- 20 g hasselnødder
- 40 g tranebær
- 40 g hvid chokolade
- 2-3 spsk. Maltsirup eller anden sirup
- Knivspids havsalt
- Knivspids kardemomme
Fremgangsmåde
Hak hasselnødder og bland godt sammen med gryn, hørfrø, græskarkerner, kardemomme, havsalt og maltsirup. Derefter lægges blandingen på en bageplade med bagepapir og bages ved 150 °C varmluft i ca. 20-25 min. Rør det hele rundt en enkelt gang eller to, så det hele bliver dækket af sirup og dermed gyldent og karamelliseret.
Afkøl granolaen og tilsæt hakket hvid chokolade og de tørrede tranebær.
Køb produkterne

HAVREGRYN – ØKOLOGISK
27,50 kr.1000g - • 27,50 kr.
Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden 
BASISGRØD – HVID HELVED – ØKOLOGISK
35,00 kr.500g - • 35,00 kr.
Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden