GODT NYT! Så er Manitoba tilbage på lager :)

×

Sprød granola med malt, tranebær og hvid chokolade

  Bagetid: Ca. 20-25 min.
 Temperatur: 150 °C varmluft
 Forberedelse: Ca. 30 min.
 Antal: 1 stor portion

Ingredisenser

  • 120 g havregryn eller basisgrød Hvid Helved
  • 20 g græskarkerner
  • 10 g hørfrø
  • 20 g hasselnødder
  • 40 g tranebær
  • 40 g hvid chokolade
  • 2-3 spsk. Maltsirup eller anden sirup
  • Knivspids havsalt
  • Knivspids kardemomme

Fremgangsmåde

Hak hasselnødder og bland godt sammen med gryn, hørfrø, græskarkerner, kardemomme, havsalt og maltsirup. Derefter lægges blandingen på en bageplade med bagepapir og bages ved 150 °C varmluft i ca. 20-25 min. Rør det hele rundt en enkelt gang eller to, så det hele bliver dækket af sirup og dermed gyldent og karamelliseret.

Afkøl granolaen og tilsæt hakket hvid chokolade og de tørrede tranebær.

Køb produkterne

  • øko havregryn

    HAVREGRYN – ØKOLOGISK

    27,50 kr.
    1000g -  • 27,50 kr.
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Grødblanding til basis grød Hvid helved fra Skærtoft Mølle

    BASISGRØD – HVID HELVED – ØKOLOGISK

    35,00 kr.
    500g -  • 35,00 kr.
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • økologisk mørk maltsirup

    MALTSIRUP – ØKOLOGISK – MØRK

    45,00 kr.
    450g • 45,00 kr.