Sprød granola med malt, tranebær og hvid chokolade

Bagetid ca: Ca. 20-25 min.
Forberedelse: Ca. 30 min.
Temperatur: 150 °C varmluft
Antal: 1 stor portion

Ingredisenser

  • 120 g havregryn eller basisgrød Hvid Helved
  • 20 g græskarkerner
  • 10 g hørfrø
  • 20 g hasselnødder
  • 40 g tranebær
  • 40 g hvid chokolade
  • 2-3 spsk. Maltsirup eller anden sirup
  • Knivspids havsalt
  • Knivspids kardemomme

Fremgangsmåde

Hak hasselnødder og bland godt sammen med gryn, hørfrø, græskarkerner, kardemomme, havsalt og maltsirup. Derefter lægges blandingen på en bageplade med bagepapir og bages ved 150 °C varmluft i ca. 20-25 min. Rør det hele rundt en enkelt gang eller to, så det hele bliver dækket af sirup og dermed gyldent og karamelliseret. Afkøl granolaen og tilsæt hakket hvid chokolade og de tørrede tranebær.

Sprød granola med malt, tranebær og hvid chokolade

Bagetid ca: Ca. 20-25 min.
Forberedelse: Ca. 30 min.
Temperatur: 150 °C varmluft
Antal: 1 stor portion

Ingredisenser

  • 120 g havregryn eller basisgrød Hvid Helved
  • 20 g græskarkerner
  • 10 g hørfrø
  • 20 g hasselnødder
  • 40 g tranebær
  • 40 g hvid chokolade
  • 2-3 spsk. Maltsirup eller anden sirup
  • Knivspids havsalt
  • Knivspids kardemomme

Fremgangsmåde

Hak hasselnødder og bland godt sammen med gryn, hørfrø, græskarkerner, kardemomme, havsalt og maltsirup. Derefter lægges blandingen på en bageplade med bagepapir og bages ved 150 °C varmluft i ca. 20-25 min. Rør det hele rundt en enkelt gang eller to, så det hele bliver dækket af sirup og dermed gyldent og karamelliseret.

Afkøl granolaen og tilsæt hakket hvid chokolade og de tørrede tranebær.