Køb for 300,- og få gratis fragtØkologi og kvalitet mail@skaertoft.dk

Specier med citron og rosmarin

Ca. 20-23 min.

185 °C varmluft

4 timer (gerne natten over)

Ca. 50 stk.

Ingredienser:

175 g Stenkværnet Kagemel
75 g smør
75 g lyst rørsukker
25 g flormelis

½ æg
½ spsk. frisk rosmarin
Skal fra
½ citron
5 g bagepulver
Et lille snip havsalt

Fremgangsmåde:

Smørret gøres blødt (stuetemperatur) og piskes luftigt med rørsukker og flormelis. Tilsæt æg og pisk godt. Bland mel og bagepulver godt sammen og tilsæt derefter citronskal og rosmarin. Vend alle ingredienserne sammen i smørmassen. Rul dejen til en pølse på ca. 3 cm i diameter. Film den stramt og læg den på køl - gerne natten over.

Forvarm ovnen til 185 °C. Skær dejen i tynde skiver, læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag i ca. 10-12 min. til småkagerne er svagt lysebrune. Afkøl herefter på rist.