Knækbrød
Bagetid: Ca. 15-20 min
Temperatur: 180 °C varmluft
Forberedelse: 30 min.
Antal: Ca. 60 stk.
Ingredienser
- 200 g finsigtet speltmel
- 100 g havregryn
- 100 g sesam
- 100 g hørfrø
- 100 chiafrø
- 50 solsikkekerner
- 50 græskarkerner
- 2 dl vand
- 1 dl rapsolie
- 2 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
Det hele blandes godt sammen. Rulles ud til ca. 5 mm tykkelse på mel drysset bord og overføres til bageplade. Rids med en kniv i passende knækbrødstørrelse på pladen og bag ved 180 °C i ca. 15-20 min., til de er sprøde, men ikke brændte.
Afkøles på rist og knækkes ud i de skårne stykker.
Køb produkterne
SPELTMEL – ØKOLOGISK – FINTSIGTET
36,00 kr. – 171,00 kr.1000g - 5000g - • 36,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page HAVREGRYN – ØKOLOGISK
27,50 kr.1000g - • 27,50 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page