Knækbrød

Bagetid ca: Ca. 15-20 min
Forberedelse: 30 min.
Temperatur: 180 °C varmluft
Antal: Ca. 60 stk.

Ingredienser

  • 200 g finsigtet speltmel
  • 100 g havregryn
  • 100 g sesam
  • 100 g hørfrø
  • 100 chiafrø
  • 50 solsikkekerner
  • 50 græskarkerner
  • 2 dl vand
  • 1 dl rapsolie
  • 2 tsk. salt 1 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde

Det hele blandes godt sammen. Rulles ud til ca. 5 mm tykkelse på mel drysset bord og overføres til bageplade. Rids med en kniv i passende knækbrødstørrelse på pladen og bag ved 180 °C i ca. 15-20 min., til de er sprøde, men ikke brændte. Afkøles på rist og knækkes ud i de skårne stykker.

Knækbrød

Bagetid ca: Ca. 15-20 min
Forberedelse: 30 min.
Temperatur: 180 °C varmluft
Antal: Ca. 60 stk.

Ingredienser

  • 200 g finsigtet speltmel
  • 100 g havregryn
  • 100 g sesam
  • 100 g hørfrø
  • 100 chiafrø
  • 50 solsikkekerner
  • 50 græskarkerner
  • 2 dl vand
  • 1 dl rapsolie
  • 2 tsk. salt
    1 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde

Det hele blandes godt sammen. Rulles ud til ca. 5 mm tykkelse på mel drysset bord og overføres til bageplade. Rids med en kniv i passende knækbrødstørrelse på pladen og bag ved 180 °C i ca. 15-20 min., til de er sprøde, men ikke brændte.
Afkøles på rist og knækkes ud i de skårne stykker.