Køb for 300,- og få gratis fragtØkologi og kvalitet mail@skaertoft.dk

Ingenting

Ingenting

Ca. 10-12 min.

165 °C varmluft

1 time

Ca. 50 stk.

Dej - ingredienser:

375 g kagemel eller fintsigtet hvedemel
250 g smør
2 stk. æggeblommer
2 spsk. fløde

Marengstopping - ingredienser:

300 g sukker
50 g hakkede nødder
120 g vand
120 g æggehvider
1 tsk. vaniliesukker

Fremgangsmåde:

Dejen røres sammen og rulles ud med en kagerulle.
Kagerne udstikkes med en ring på ca. Ø4 cm.
Sukker, vaniliesukker og vand koges til 115 °C og hældes
forsigtig i æggehviderne imens de piskes stive.
Pisk til marengsen er afkølet og vend de hakkede nødder i.
Sprøjt marengstopping på bundene og bag ved 165 °C i
10-12 min.