Ingenting
Bagetid ca: Ca. 10-12 min.
Forberedelse: 1 time
Temperatur: 165 °C varmluft
Antal: Ca. 50 stk.
Ingredienser
- 375 g kagemel eller fintsigtet hvedemel
- 250 g smør
- 2 stk. æggeblommer
- 2 spsk. fløde
Marengstopping:
- 300 g sukker
- 50 g hakkede nødder
- 120 g vand
- 120 g æggehvider
- 1 tsk. vaniliesukker
Fremgangsmåde
Dejen røres sammen og rulles ud med en kagerulle. Kagerne udstikkes med en ring på ca. Ø4 cm. Sukker, vaniliesukker og vand koges til 115 °C og hældes forsigtig i æggehviderne, mens de piskes stive. Pisk til marengsen er afkølet og vend de hakkede nødder i.
Sprøjt marengstopping på bundene og bag ved 165 °C i 10-12 min.