Ingenting

Bagetid ca: Ca. 10-12 min.
Forberedelse: 1 time
Temperatur: 165 °C varmluft
Antal: Ca. 50 stk.

Ingredienser

  • 375 g kagemel eller fintsigtet hvedemel
  • 250 g smør
  • 2 stk. æggeblommer
  • 2 spsk. fløde
Marengstopping:
  • 300 g sukker
  • 50 g hakkede nødder
  • 120 g vand
  • 120 g æggehvider
  • 1 tsk. vaniliesukker

Fremgangsmåde

Dejen røres sammen og rulles ud med en kagerulle. Kagerne udstikkes med en ring på ca. Ø4 cm. Sukker, vaniliesukker og vand koges til 115 °C og hældes forsigtig i æggehviderne, mens de piskes stive. Pisk til marengsen er afkølet og vend de hakkede nødder i. Sprøjt marengstopping på bundene og bag ved 165 °C i 10-12 min.

Ingenting

Bagetid ca: Ca. 10-12 min.
Forberedelse: 1 time
Temperatur: 165 °C varmluft
Antal: Ca. 50 stk.

Ingredienser

  • 375 g kagemel eller fintsigtet hvedemel
  • 250 g smør
  • 2 stk. æggeblommer
  • 2 spsk. fløde

Marengstopping:

  • 300 g sukker
  • 50 g hakkede nødder
  • 120 g vand
  • 120 g æggehvider
  • 1 tsk. vaniliesukker

Fremgangsmåde

Dejen røres sammen og rulles ud med en kagerulle. Kagerne udstikkes med en ring på ca. Ø4 cm. Sukker, vaniliesukker og vand koges til 115 °C og hældes forsigtig i æggehviderne, mens de piskes stive. Pisk til marengsen er afkølet og vend de hakkede nødder i.
Sprøjt marengstopping på bundene og bag ved 165 °C i 10-12 min.