Gode råd
Bagetid:
Temperatur:
Forberedelse: Ca. 1 time
Antal:
Ingredienser
- 250 g kagemel eller fintsigtet hvedemel
- 125 g lyst rørsukker
- 125 g smør
- 2 æg
- 2 tsk. kardemomme
- 1 tsk. vaniljesukker
- Skal fra en økologisk citron
Fremgangsmåde
Det kolde smør smuldres i mel, sukker, kardemomme, citronskal og
vaniljesukker.
Tilsæt æg når dejen er ensartet, og ælt dejen hurtigt sammen. Den
må ikke blive varm, og skal være fin og fast.
Del dejen i to, og tril til pølser. Afvej klumper à 30 g (max. 35 g). Tril dem til kugler. Sørg for at dit “Gode Råd”-jern er gennemvarmt inden du går i gang med at bage. Tryk kuglen let flad, og placer den næsten i midten af jernet, lidt ned mod lukningen. Pres låget godt ned og bag.
Når det Gode Råd er smukt gyldent er det færdigt. Afkøl på rist.
Køb produkterne
KAGEMEL – ØKOLOGISK – FINTSIGTET
27,00 kr. – 128,25 kr.1000g - 5000g - • 27,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page HVEDEMEL – ØKOLOGISK – FINTSIGTET
27,00 kr. – 128,00 kr.1000g - 5000g - • 27,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page