Gode råd
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2021/06/MicrosoftTeams-image-4.png)
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2021/06/MicrosoftTeams-image-5.png)
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2021/06/MicrosoftTeams-image-3.png)
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2021/06/MicrosoftTeams-image-2.png)
Ingredienser
- 250 g kagemel eller fintsigtet hvedemel
- 125 g lyst rørsukker
- 125 g smør
- 2 æg
- 2 tsk. kardemomme
- 1 tsk. vaniljesukker
- Skal fra en økologisk citron
Fremgangsmåde
Det kolde smør smuldres i mel, sukker, kardemomme, citronskal og
vaniljesukker.
Tilsæt æg når dejen er ensartet, og ælt dejen hurtigt sammen. Den
må ikke blive varm, og skal være fin og fast.
Del dejen i to, og tril til pølser. Afvej klumper à 30 g (max. 35 g). Tril dem til kugler. Sørg for at dit “Gode Råd”-jern er gennemvarmt inden du går i gang med at bage. Tryk kuglen let flad, og placer den næsten i midten af jernet, lidt ned mod lukningen. Pres låget godt ned og bag.
Når det Gode Råd er smukt gyldent er det færdigt. Afkøl på rist.