Focaccia med spelt
Bagetid: Ca. 18-20 min.
Temperatur: 220 °C varmluft
Forberedelse: 8-12 timer
Antal: 1 brød / 24 stk.
Ingredienser
- 1000 g finsigtet speltmel
- 850 g koldt vand
- 15 g gær
- 20 g salt
Fyld:
- Olivenolie
- Havsalt
- Oliven, rosmarin eller soltørret tomat
Fremgangsmåde
Dag 1:
Opløs gær i koldt vand og tilsæt alt melet. Rør dejen sammen i røremaskinen på lav hastighed indtil dejen er samlet. Lad dejen hvile i 20 min. Rør derefter dejen i ca. 3 min. ved mellem hastighed. Lad igen dejen hvile i 5 min. tilsæt så salt og fyld og rør ved mellem hastighed i 3 min. til dejen er glat og blød.
Dejen stilles på køl natten over eller i mindst 6 timer.
Dag 2:
Læg dejen i en oliesmurt form eller bradepande. Lad dejen efterhæve i en time til dobbelt størrelse, mens ovnen forvarmes til 220 °C. Hæld lidt olivenolie over dejen, fordel fyldet og drys med havsalt. Lav fordybninger med fingrene og bag i 18-20 min.
Køb produkterne

SPELTMEL – ØKOLOGISK – FINTSIGTET
36,00 kr. – 171,00 kr.1000g - 5000g - • 36,00 kr.
Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden