×

Quinoa/Havregrød med chokolade

  Bagetid: -
 Temperatur: -
 Forberedelse: 15 min.
 Antal: 1 portion

Ingredienser

  • 50 g Skærtoft Mølles økologiske basisgrød
  • 30 g quinoa
  • Vand (efter ønsket konsistens)
  • 100 ml. mælk
  • 1 æg
  • 2 tsk. kakaopulver (raw)
  • 1 knsp. salt (smag til)
  • Perfekt sød (smag til)

Toppings

  • 50 g hindbær (frosne)
  • 50 g blåbær (frosne)
  • 1 tsk. Proteinella (10g)

Fremgangsmåde

  1. Start med at komme alle ingredienser i en gryde. Undlad ægget, da det først skal bruges senere.
  2. Skru godt op for komfuret, imens der røres rundt. Lad grøden koge godt op, inden der skrues ned på lavere varme.
  3. Når grøden begynder at tykne, skrues der ned på lav varme. Der røres stadig rundt af og til.
  4. Tilføj ægget og rør det godt ud i grøden. Ægget er med til at give en fantastisk konsistens.
  5. Smag grøden til med kakaopulver, sødemiddel og salt. Når grøden har en tilfredsstillende konsistens og smag, hældes den i en skål.
  6. Top grøden med frosne bær og proteinella.

Hent opskrift som PDF

image_print

Køb produkterne