Quinoa/Havregrød med chokolade
Bagetid: -
Temperatur: -
Forberedelse: 15 min.
Antal: 1 portion
Ingredienser
- 50 g Skærtoft Mølles økologiske basisgrød
- 30 g quinoa
- Vand (efter ønsket konsistens)
- 100 ml. mælk
- 1 æg
- 2 tsk. kakaopulver (raw)
- 1 knsp. salt (smag til)
- Perfekt sød (smag til)
Toppings
- 50 g hindbær (frosne)
- 50 g blåbær (frosne)
- 1 tsk. Proteinella (10g)
Fremgangsmåde
- Start med at komme alle ingredienser i en gryde. Undlad ægget, da det først skal bruges senere.
- Skru godt op for komfuret, imens der røres rundt. Lad grøden koge godt op, inden der skrues ned på lavere varme.
- Når grøden begynder at tykne, skrues der ned på lav varme. Der røres stadig rundt af og til.
- Tilføj ægget og rør det godt ud i grøden. Ægget er med til at give en fantastisk konsistens.
- Smag grøden til med kakaopulver, sødemiddel og salt. Når grøden har en tilfredsstillende konsistens og smag, hældes den i en skål.
- Top grøden med frosne bær og proteinella.
Køb produkterne
BASISGRØD – HVID HELVED – ØKOLOGISK
35,00 kr.500g - • 35,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page