Quinoa/Havregrød med chokolade
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2021/06/MicrosoftTeams-image-4.png)
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2021/06/MicrosoftTeams-image-5.png)
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2021/06/MicrosoftTeams-image-3.png)
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2021/06/MicrosoftTeams-image-2.png)
Ingredienser
-
50 g Skærtoft Mølles økologiske basisgrød
-
30 g quinoa
-
Vand (efter ønsket konsistens)
-
100 ml. mælk
-
1 æg
-
2 tsk. kakaopulver (raw)
-
1 knsp. salt (smag til)
-
Perfekt sød (smag til)
Toppings
-
50 g hindbær (frosne)
-
50 g blåbær (frosne)
-
1 tsk. Proteinella (10g)
Fremgangsmåde
- Start med at komme alle ingredienser i en gryde. Undlad ægget, da det først skal bruges senere.
-
Skru godt op for komfuret, imens der røres rundt. Lad grøden koge godt op, inden der skrues ned på lavere varme.
- Når grøden begynder at tykne, skrues der ned på lav varme. Der røres stadig rundt af og til.
- Tilføj ægget og rør det godt ud i grøden. Ægget er med til at give en fantastisk konsistens.
- Smag grøden til med kakaopulver, sødemiddel og salt. Når grøden har en tilfredsstillende konsistens og smag, hældes den i en skål.
- Top grøden med frosne bær og proteinella.