Manitobafrølapper
Bagetid: 14-18 min.
Temperatur: 220 °C varmluft
Forberedelse: 6 timer
Antal: Ca. 20-25 stk.
Ingredienser
- 1 kg fintsigtet Manitoba hvedemel
- 850 g koldt vand
- 15 g gær
- 20 g salt
Pynt:
Blandede kerner såsom sesamfrø, hørfrø og chiafrø
Fremgangsmåde
Dag 1:
Opløs gær i koldt vand og tilsæt alt melet. Rør dejen sammen i røremaskinen på lav hastighed indtil dejen er samlet. Derefter røres
dejen i ca. 6 min. ved høj hastighed. Lad dejen hvile i 5 min. i skålen
og tilsæt så salt og rør igen ved høj hastighed til dejen er glat og blød.
Dejen kommes i en skål, og stilles på køl natten over (minimum 6 timer).
Dag 2:
Forvarm ovnen til 220 °C. Dejen nappes til stykker direkte fra skålen,
vendes i kerner og bages i 14-18 min. ved 220 °C. (De skal ikke efterhæve på pladen, men blot direkte i ovnen).
Manitobafrølapperne er fryseegnet.
Velbekomme!
Køb produkterne
MANITOBAHVEDEMEL – ØKOLOGISK – FINTSIGTET (RESTORDRE)
38,50 kr. – 171,00 kr.1000g - 5000g - • 38,50 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page