Køb for 300,- og få gratis fragtØkologi og kvalitet mail@skaertoft.dk

Manitobafrølapper

Frølapper

14-18 min.

220 °C varmluft

6 timer

Ca. 20-25 stk.

Ingredienser:

1 kg fintsigtet Manitoba hvedemel
850 g koldt vand
15 g gær

20 g salt


Pynt:
Blandede kerner såsom sesamfrø, hørfrø og chiafrø

Fremgangsmåde:

Dag 1:

Opløs gær i koldt vand og tilsæt alt melet. Rør dejen sammen i røremaskinen på lav hastighed indtil dejen er samlet. Derefter røres
dejen i ca. 6 min. ved høj hastighed. Lad dejen hvile i 5 min. i skålen
og tilsæt så salt og rør igen ved høj hastighed til dejen er glat og blød.
Dejen kommes i en skål, og stilles på køl natten over (minimum 6 timer).

 

Dag 2:

Forvarm ovnen til 220 °C. Dejen nappes til stykker direkte fra skålen,
vendes i kerner og bages i 14-18 min. ved 220 °C. (De skal ikke efterhæve på pladen, men blot direkte i ovnen).

Manitobafrølapperne er fryseegnet.
 

Velbekomme!