Grøn speltsalat
Bagetid:
Temperatur:
Forberedelse: 1 time
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1,5 dl perlespelt
- En halv rød peberfrugt
- En halv agurk
- 1 lille rødløg
- 30 g rucola
- 1 avocado
- Et lille bundt persille
- Evt. salatost til at toppe med
Dressing:
- Saften fra en halv citron
- 2 tsk honning
- 1,5 spsk olivenolie
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Perlespelten skylles og koges i saltet vand i ca. 20 min., til de er møre, men stadig har lidt bid. Afkøl spelten helt, inden den vendes i salaten.
Skær peberfrugt, agurk og avokado ud i mindre stykker og hak persille og løg. Vend alle grøntsagerne sammen i en skål med den kogte perlespelt.
Rør citron, olie, honning, salt og peber sammen og vend det i salaten. Top evt. med salatost.
Servér straks – som tilbehør eller som et grønt hovedmåltid.
Køb produkterne
PERLESPELT – ØKOLOGISK
32,00 kr.500g - • 32,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page