Fuldkornspandekager
Bagetid:
Temperatur:
Forberedelse:
Antal: 10 á Ø22 cm
Ingredienser
- 60 g stenkværnet fuldkornsrugmel
- 180 g stenkværnet kagemel (eller 60 g kagemel og 60 g fuldkornshvedemel)
- ½ tsk. fint salt
- 2 tsk. lyst rørsukker
- ½ dl koldt vand
- 3 ½ – 4 dl letmælk (mere hvis du anvender fuldkornshvedemel)
- 2-3 æg (afhængig af æggenes størrelse)
- ½ tsk. god, dansk honning
- 1 spsk. olie f.eks. rapsolie
- Evt. smør til stegning
Fremgangsmåde
Bland først alle de tørre ingredienser; mel, salt og sukker. Tilsæt derefter koldt vand og mælk og pisk æggene i et ad gangen.
Når pandekagedejen er helt ensartet og klumpfri, tilsættes honning og olie, og der piskes godt igen. Brug gerne en elpisker.
Lad dejen hvile i ca. 20-30 min. inden du begynder at bage pandekagerne.
Varm en pande med lave kanter godt op smelt lidt smør og anvend ca. ¾ dl pandekagedej pr. pandekage.
TIP: Lav evt. dobbeltportion af pandekagedejen, når du er i gang – så er der til morgenmad og madpakker næste dag!
Køb produkterne

RUGMEL – ØKOLOGISK – FULDKORN
27,00 kr. – 128,25 kr.1000g - 5000g - • 27,00 kr.
Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden 
KAGEMEL – ØKOLOGISK – FINTSIGTET
27,00 kr. – 128,25 kr.1000g - 5000g - • 27,00 kr.
Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden 
HVEDEMEL – ØKOLOGISK – FINTSIGTET
27,00 kr. – 128,00 kr.1000g - 5000g - • 27,00 kr.
Dette vare har flere varianter. Mulighederne kan vælges på varesiden