GODT NYT! Så er Manitoba tilbage på lager :)

×

Fladbrød på 45 min.

  Bagetid: Ca. 5-8 min.
 Temperatur: 250 °C varmluft
 Forberedelse: Ca. 45 min.
 Antal: 10 stk.

Ingredienser

  • 450 g Hvedemel, fintsigtet
  • 50 g Ølandshvedemel, fuldkorn
  • 200 g vand
  • 100 g yoghurt naturel
  • 1 æg
  • 25 g olie
  • 25 g sukker
  • 12 g salt
  • 15 g bagepulver

Fremgangsmåde

Bland alle tørre ingredienser sammen og alle våde sammen. Derefter blandes begge dele sammen og æltes glat og ensartet. Lad dejen hvile 30 min. i en skål med låg eller husholdningsfilm. Del dejen op i 10 lige store klumper på ca. 100 g og rul dem til boller.
Forvarm ovnen med bagestål/sten til 250 °C. Brødene kan også sagtens laves på en varm pande med lidt fedtstof, så skal brødet bare steges på begge sider. Rul bollerne flade med en kagerulle og stræk dem aflange på et mel drysset bord.

Læg dejen på bagepapir, så de er nemmere at flytte, hvis ikke man har en pizzaspade. Pensel med olie og drys med nigellafrø og presset hvidløg. Bag brødene i 5-8 min. eller til der er kommet flotte luftbobler og de er let gyldne i bunden, men de skal stadig være bløde og ikke for sprøde.

Køb produkterne