Briocher
Bagetid: Ca. 18-20 min.
Temperatur: 180 °C varmluft
Forberedelse: 5 timer
Antal: 12 almindelige - 20 sliders
Ingredienser
- 500 g fintsigtet hvedemel eller fintsigtet manitobamel
- 40 g gær
- 100 g sukker
- 1 ½ dl mælk
- 10 g havsalt
- 4 æg
- 300 g blødt smør
- 1 æggeblomme til pensling
Fremgangsmåde
Rør gæren op med i lun mælk og tilsæt hurtigt mel, æg, sukker og salt. Rør dejen på røremaskine i ca. 10 min. til den er meget smidig.
Tilsæt smørret under omrøring lidt ad gangen, og rør i 6-7 min. til dejen er helt glat og glinsende. Det kan godt tage lidt tid før smøret er helt optaget.
Læg dejen i en skål med film over. Hæv i 2-3 timer et lunt sted, til den har nået dobbelt størrelse. Del nu dejen op i ca. 20 små boller, som lægges i en smurt muffinform, bagering eller på en bradepande med bagepapir. Lad briocherne efterhæve 1 time. Pensl dem med æggeblomme og drys evt. med sesam.
Bages ved 180 °C i ca. 18-20 min., til de er gyldne.
Køb produkterne
HVEDEMEL – ØKOLOGISK – FINTSIGTET
27,00 kr. – 128,00 kr.1000g - 5000g - • 27,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page MANITOBAHVEDEMEL – ØKOLOGISK – FINTSIGTET
38,50 kr. – 171,00 kr.1000g - 5000g - • 38,50 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page