![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2020/12/logo.png)
Brownie-grød
Bagetid ca: -
Forberedelse: 15 min.
Temperatur: -
Antal: 1 portion
Ingredienser
- 60 g Skærtoft Mølle Øko. basisgrød
- 1 æg
- vand (efter ønsket konsistens)
- 100 ml. mælk
- 1 knsp. salt
- 1 tsk. kakaopulver (raw)
- 1 spsk. perfekt sød (Easis)
- 10 g ristede hasselnødder
Toppings
- Cantaloupe melon
- Mørk chokolade
- Skyr
- Ristede hasselnødder
- 8 g salt
Fremgangsmåde
- Start med at komme alle ingredienser i en gryde
- Stil gryden på komfuret, og skru godt op for blusset
- Rør godt rundt i grøden, sådan den ikke brænder på
- Når grøden begynder at tykne, skrues der ned på middel varme
- Rør rundt af og til
- Når grøden har den ønsket konsistens, hældes den i en skål
- Top grøden med alverdens tilbehør
Hent opskrift som PDF
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2023/08/Daniel-Mortensen_BROWNIE-GROeD_web-150x90.jpg)
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2020/12/logo.png)
Brownie-grød
Bagetid ca: –
Forberedelse: 15 min.
Temperatur: –
Antal: 1 portion
Ingredienser
- 60 g Skærtoft Mølle Øko. basisgrød
- 1 æg
- vand (efter ønsket konsistens)
- 100 ml. mælk
- 1 knsp. salt
- 1 tsk. kakaopulver (raw)
- 1 spsk. perfekt sød (Easis)
- 10 g ristede hasselnødder
Toppings
- Cantaloupe melon
- Mørk chokolade
- Skyr
- Ristede hasselnødder
- 8 g salt
Fremgangsmåde
- Start med at komme alle ingredienser i en gryde
- Stil gryden på komfuret, og skru godt op for blusset
- Rør godt rundt i grøden, sådan den ikke brænder på
- Når grøden begynder at tykne, skrues der ned på middel varme
- Rør rundt af og til
- Når grøden har den ønsket konsistens, hældes den i en skål
- Top grøden med alverdens tilbehør
Hent opskrift som PDF