Skærtoft Mølle holder lukket i efterårsferien - Bestil senest 12-10-2022 for levering inden uge 42.

×
Tilbud

BRØDBOGEN OG BONUSBOGEN AF ANNEMETTE VOSS + MANITOBA OG HVEDEMEL

341,00 DKK 199,00 DKK
Størrelse: 3000g
økologisk

Du mangler 300 DKK for at få gratis fragt.

Varenummer (SKU): 85352 Kategorier: ,

Beskrivelse

Pakken indeholder Brødbogen og Bonusbogen af Annemette Voss + 1 kg fintsigtet Manitobamel og 1 kg hvedemel fra Skærtoft Mølle.

Brødbogen gør det nemt og overskueligt at bage sit eget brød – og så indeholder den en række bagetips og viden fra Skærtoft Mølle.

Med mel, salt, vand og gær eller surdej kan du bage et godt brød. Altså et rigtig godt brød, faktisk. Resten – krumme, skorpe og smag – er noget, man kan hjælpe dejen til at udvikle gennem æltning, hævning og bagning. Mere langhåret behøver det ikke at være.

Men hvorfor søren er det så, at det brød, man bager derhjemme, ikke altid er helt så lækkert, som det man køber til overpris hos bageren eller nyder på dyre restauranter?

Det forklarer Annemette Voss i denne bog uden at fortabe sig i kemi, nørderi og indviklede bageprocesser. Hun viser, hvor nemt det faktisk kan være at bage brød med de rigtige kneb, og hvordan du med ro i maven ved at følge bogens opskrifter kan lave hjemmebagt brød, der er så godt, at man efterfølgende ikke har lyst til at spise andet.

I alt indeholder bogen 50 nemme opskrifter på godt brød, der er bagt på enten gær eller surdej, og som vil få det til at dufte i hele hjemmet.

Du får Bonusbogen med som er et “add-on” til Brødbogen. Hæftet indeholder med tips, tricks og opskrifter særligt til surdej. Derudover får du to bagestærke meltyper fra Skærtoft Mølle – Manitobahvedemel og almindelig hvedemel.

Vi på møllen har fokus på og sætter en ære i…

Kun den bedste kvalitet

Til hjemmebageren der ønsker kvalitet og smag

Kun de bedste samarbejdspartnere

Skærtoft Mølle indgår kun aftaler med de bedste landmænd og leverandører. Det sikrer dig den bedste kvalitet.