Køb for 300,- og få gratis fragtØkologi og kvalitet mail@skaertoft.dk

Sprød granola med malt, tranebær og hvid chokolade

Boller

Ca. 20-25 min.

150 °C varmluft

Ca. 30 min.

1 stor portion

Ingredienser:

120 g havregryn eller basisgrød Hvid Helved

20 g græskarkerner

10 g hørfrø

20 g hasselnødder

40 g tranebær

40 g hvid chokolade

2-3 spsk. Maltsirup eller anden sirup

Knivspids havsalt

Knivspids kardemomme

Fremgangsmåde:

Hak hasselnødder og bland godt sammen med gryn, hørfrø, græskarkerner, kardemomme, havsalt og maltsirup. Derefter lægges blandingen på en bageplade med bagepapir og bages ved 150 °C varmluft i ca. 20-25 min. Rør det hele rundt en enkelt gang eller to, så det hele bliver dækket af sirup og dermed gyldent og karamelliseret.

Afkøl granolaen og tilsæt hakket hvid chokolade og de tørrede tranebær.