Køb for 300,- og få gratis fragtØkologi og kvalitet mail@skaertoft.dk

Sprød granola med malt, tranebær og hvid chokolade

Boller

Ca. 20-25 min.

150 °C varmluft

Ca. 30 min.

1 stor portion

Ingredienser:

120 g havregryn eller basisgrød Hvid Helved
20 g græskarkerner
10 g hørfrø
20 g hasselnødder
40 g tranebær
40 g hvid chokolade
2-3 spsk. Maltsirup eller anden sirup
Knivspids havsalt
Knivspids kardemomme

Fremgangsmåde:

Hak hasselnødder og bland godt sammen med gryn, hørfrø, græskarkerner, kardemomme, havsalt og maltsirup. Derefter lægges blandingen på en bageplade med bagepapir og bages ved 150 °C varmluft i ca. 20-25 min. Rør det hele rundt en enkelt gang eller to, så det hele bliver dækket af sirup og dermed gyldent og karamelliseret.

Afkøl granolaen og tilsæt hakket hvid chokolade og de tørrede tranebær.