Salat wrap med perlebyg

Til 4 PERSONER

 

Ingredienser

200 g perlebyg

10 stk. jordskokker

4 stk. hjerte salat

150 g hakkede soltørrede tomater

75 g hakkede soltørrede oliven

2 spsk. æbleeddike

3 spsk. olivenolie

2 spsk. honning

50 g parmesan

 

Tilberedning:

Kog perlebyggen i let saltet vand i ca. 25 minutter. Vask og skær jordskokkerne i halve, derefter mariner med honning, olivenolie, salt og peber.

Jordskokkerne bages i bradepande i ca. 40 minutter, til de er møre og karamelliserede. 

Afkøl den kogte perlebyg og vend derefter de hakkede soltørrede tomater, hakkede soltørrede oliven, eddike og olie i. Smag til med salt og peber.

Skil salatbladene fra hinanden og skyl og tør dem godt.

Anret salatbladene på et fad eller en tallerken, fyld dem med en jordskok og perlebyg; afslut med revet parmesan på toppen.