Pærekage

Bagetid ca: Ca. 40 min.
Forberedelse: 1 ½ time
Temperatur: 150 °C varmluft
Antal:

Ingredienser

  • 200 g fintsigtet hvedemel
  • 2 æg
  • 265 g sukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vanilje sukker
  • 1 dl mælk
  • 150 g smeltet smør
Pærefyld: 
  • 420 g pære
  • 1 tsk. kanel
  • 2 spsk. rørsukker

Fremgangsmåde

Alle ingredienser undtagen pære blandes og køres til dejen er lind. Pærene skrælles og skæres i skiver, derefter vendes de i kanel og rørsukker. Springformen smøres og fyldes med dejen, fordel derefter pærene og tryk dem let ned i dejen. Bag den ved 150 °C i ca. 40 min. Drys evt. med flormelis ved servering.

Pærekage

Bagetid ca: Ca. 40 min.
Forberedelse: 1 ½ time
Temperatur: 150 °C varmluft
Antal:

Ingredienser

  • 200 g fintsigtet hvedemel
  • 2 æg
  • 265 g sukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vanilje sukker
  • 1 dl mælk
  • 150 g smeltet smør

Pærefyld: 

  • 420 g pære
  • 1 tsk. kanel
  • 2 spsk. rørsukker

Fremgangsmåde

Alle ingredienser undtagen pære blandes og køres til dejen er lind. Pærene skrælles og skæres i skiver, derefter vendes de i kanel og rørsukker. Springformen smøres og fyldes med dejen, fordel derefter pærene og tryk dem let ned i dejen.
Bag den ved 150 °C i ca. 40 min. Drys evt. med flormelis ved servering.