Kold morgengrød

Bagetid ca:
Forberedelse:
Temperatur:
Antal:

Ingredienser

  • 2 dl Hvid Helved
  • Ca. 1 ½ dl mælk
  • ½ tsk. rent vaniljepulver

Fremgangsmåde

Kom Hvid Helved, mælk og vaniljepulver i en beholder, rør godt rundt og læg låg på. Sæt blandingen i køleskabet til næste morgen. Næste dag rører du ca. ½ - 1 dl græsk yoghurt i grødblandingen - alt efter dit ønske til smag og konsistens. Fordel blandingen i skåle og drys med ristede, hakkede hasselnødder, korender og fintstrimlede, tørrede abrikoser

Kold morgengrød

Bagetid ca:
Forberedelse:
Temperatur:
Antal:

Ingredienser

  • 2 dl Hvid Helved
  • Ca. 1 ½ dl mælk
  • ½ tsk. rent vaniljepulver

Fremgangsmåde

Kom Hvid Helved, mælk og vaniljepulver i en beholder, rør godt rundt og læg låg på. Sæt blandingen i køleskabet til næste morgen.
Næste dag rører du ca. ½ – 1 dl græsk yoghurt i grødblandingen – alt efter dit ønske til smag og konsistens. Fordel blandingen i skåle og drys med ristede, hakkede hasselnødder, korender og fintstrimlede, tørrede abrikoser