Kold morgengrød
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2021/06/MicrosoftTeams-image-4.png)
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2021/06/MicrosoftTeams-image-5.png)
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2021/06/MicrosoftTeams-image-3.png)
![](https://skaertoft.dk/wp-content/uploads/2021/06/MicrosoftTeams-image-2.png)
Ingredienser
- 2 dl Hvid Helved
- Ca. 1 ½ dl mælk
- ½ tsk. rent vaniljepulver
Fremgangsmåde
Kom Hvid Helved, mælk og vaniljepulver i en beholder, rør godt rundt og læg låg på. Sæt blandingen i køleskabet til næste morgen.
Næste dag rører du ca. ½ – 1 dl græsk yoghurt i grødblandingen – alt efter dit ønske til smag og konsistens. Fordel blandingen i skåle og drys med ristede, hakkede hasselnødder, korender og fintstrimlede, tørrede abrikoser