Knebkager

Bagetid ca: Ca. 10 min.
Forberedelse: 25 min.
Temperatur: 200 °C varmluft
Antal: Ca. 50 stk.

Ingredienser

  • 500 g kagemel eller finsigtet hvedemel
  • 2 ½ dl fløde
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. hjortetaksalt
  • 400 g smør
  • 125 g sukker
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. hjortetaksalt
  • Revet skal af 1 økologisk citron
  • 2 æggeblomme - den ene er til pensling

Fremgangsmåde

Alle ingredienser æltes godt til en dej. Dejen rulles ud til 1-2 cm tykkelse og skæres i aflange stykker på ca. 8 x 4 cm. Pensles med æggeblomme og bages ved 200 °C varmluft i 10 minutter.

Knebkager

Bagetid ca: Ca. 10 min.
Forberedelse: 25 min.
Temperatur: 200 °C varmluft
Antal: Ca. 50 stk.

Ingredienser

  • 500 g kagemel eller finsigtet hvedemel
  • 2 ½ dl fløde
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. hjortetaksalt
  • 400 g smør
  • 125 g sukker
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. hjortetaksalt
  • Revet skal af 1 økologisk citron
  • 2 æggeblomme – den ene er til pensling

Fremgangsmåde

Alle ingredienser æltes godt til en dej. Dejen rulles ud til 1-2 cm tykkelse og skæres i aflange stykker på ca. 8 x 4 cm. Pensles med æggeblomme og bages ved 200 °C varmluft i 10 minutter.