Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter


IRMAs ØKO. MELBLANDINGER - brødblandinger fra Skærtoft Mølle

Skærtoft Mølle og Irma indgår samarbejde om 6 unikke melblandinger


KØB DEM HER I STALDSHOPPEN - via Irma.dk eller i Irma's butikker

 
Vi har haft travlt det seneste års tid, for i samarbejde med kokken Jakob Brønd har Marie-Louise udviklet en serie af 6 nye melblandinger, der gør det nemmere at bage gode økologiske brød, boller og kager selv hjemme i dit eget køkken.
 
Det er sjældent, at convenience forbindes med økologiske gourmetprodukter, men det er lige præcis det, vi har ønsket at skabe med de nye melblandinger, der netop nu lander på Irmas hylder.
 
I de senere år har convenience været i kraftig vækst, men samtidig har forbrugernes krav til højere fødevarekvalitet fulgt trop. Det har skabt et marked for kvalitets-convenience – lettere løsninger, der forbedrer dine evner i et køkken og gør processen hurtigere og nemmere.
 
Sådan er det også med vores melblandinger, for der er tale om unikke højkvalitetsprodukter, som stadig stiller krav til dig. For der er hverken emulgatorer, melbehandlingsmiddel, hærdet fedt, mælkepulver eller andre ikke-friske ingredienser, som du ofte finder i melblandinger. Til gengæld er der for eksempel frisk stenkværnet mel, kerner, frø, tørret surdej – eller vanilje og gurkemeje fra Torvehallernes øko.krydderispecialister, ASA spice.
 
Vi har gjort os umage med melblandingerne, så du kan springe de første led i bagningen over og samtidig få en sikker genvej til et godt brød eller en god kage. Men vi forventer også, at du gør dig umage, og gerne tilsætter kærnemælk, æg og chokolade eller hvad det er, opskriften beder dig om.”