Fedtebrød m. glasur

Bagetid ca: Ca. 10-14 min.
Forberedelse: 45 min.
Temperatur: 200 °C varmluft
Antal:

Ingredienser

  • 200 g kagemel eller finsigtet hvedemel
  • 200 g koldt smør
  • 200 g kokosmel
  • 200 g sukker
  • 1 stk. æg
  • 1 tsk. hjortetakssalt
Glasur 200 g flormelis Vand

Fremgangsmåde

Alle ingredienser æltes godt. Rul dejen i tommelfingertykke stænger, derefter tryk dem flade. Bages ved 200 °C i 10-14 min. Rør glasur til passende konsistens og glaser stængerne imens de endnu er varme, hvorefter de skæres i skrå stykker. Bages 200 °C i 10-14 min.

Fedtebrød m. glasur

Bagetid ca: Ca. 10-14 min.
Forberedelse: 45 min.
Temperatur: 200 °C varmluft
Antal:

Ingredienser

  • 200 g kagemel eller finsigtet hvedemel
  • 200 g koldt smør
  • 200 g kokosmel
  • 200 g sukker
  • 1 stk. æg
  • 1 tsk. hjortetakssalt

Glasur
200 g flormelis
Vand

Fremgangsmåde

Alle ingredienser æltes godt. Rul dejen i tommelfingertykke stænger, derefter tryk dem flade. Bages ved 200 °C i 10-14 min. Rør glasur til passende konsistens og glaser stængerne
imens de endnu er varme, hvorefter de skæres i skrå stykker. Bages 200 °C i 10-14 min.