Køb for 300,- og få gratis fragtØkologi og kvalitet mail@skaertoft.dk

Cookies med valnød og hvid chokolade

12 - 15 stk. af ca. 40 g.

Bagetid/temperatur: 12 - 15 min. ved 180o C varmluft


Dej:

150 g fintsigtet hvedemel

100 g sukker

75 g blødt smør

50 g brun farin

1 æg

1 tsk bagepulver

100 g grofthakket hvid chokolade

50 g grofthakkede valnødder

1 knivspids havsalt


Fremgangsmåde:

Pisk brun farin, sukker og smør sammen i en skål. Tilsæt ægget og pisk det rigtig godt sammen. Bland hvedemel, bagepulver og salt og vend det i dejen. Til sidst tilsættes den hakkede chokolade og valnødderne.

Rul dejen til en pølse på ca. 5 cm i diameter og rul den ind i bagepapir. Kom rullen på køl eller frys. (dejen kan sagtens opbevares på frys indtil brug).

Tag dejen ud og skær den i 1 til 1,5 cm tykke skiver. Læg skiverne på et par bageplader med bagepapir og god afstand mellem skiverne, da de flyder ud. Bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i 12-15 min., til de er gyldne. Afkøles på rist.