Cookies m. valnød og hvid chokolade

Bagetid ca: 12-15 min.
Forberedelse: 1 time
Temperatur: 180 °C varmluft
Antal: 12-15 stk.

Ingredienser

  • 150 g fintsigtet hvedemel
  • 100 g sukker
  • 75 g blødt smør
  • 50 g brun farin
  • 1 æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g grofthakket hvid chokolade
  • 50 g grofthakkede valnødder
  • 1 knivspids havsalt

Fremgangsmåde

Pisk brun farin, sukker og smør sammen i en skål. Tilsæt ægget og pisk det rigtig godt sammen. Bland hvedemel, bagepulver og salt og vend det i dejen. Til sidst tilsættes den hakkede chokolade og valnødderne. Rul dejen til en pølse på ca. 5 cm i diameter og rul den ind i bagepapir. Kom rullen på køl eller frys. (Dejen kan sagtens opbevares på frys indtil brug). Tag dejen ud og skær den i 1 til 1,5 cm tykke skiver. Læg skiverne på et par bageplader med bagepapir og god afstand mellem skiverne, da de flyder ud. Bag dem i ovnen ved 180 °C varmluft i 12-15 min., til de er gyldne. Afkøles på rist.

Cookies m. valnød og hvid chokolade

Bagetid ca: 12-15 min.
Forberedelse: 1 time
Temperatur: 180 °C varmluft
Antal: 12-15 stk.

Ingredienser

  • 150 g fintsigtet hvedemel
  • 100 g sukker
  • 75 g blødt smør
  • 50 g brun farin
  • 1 æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g grofthakket hvid chokolade
  • 50 g grofthakkede valnødder
  • 1 knivspids havsalt

Fremgangsmåde

Pisk brun farin, sukker og smør sammen i en skål. Tilsæt ægget og pisk det rigtig godt sammen. Bland hvedemel, bagepulver og salt og vend det i dejen. Til sidst tilsættes den hakkede chokolade og valnødderne. Rul dejen til en pølse på ca. 5 cm i diameter og rul den ind i bagepapir. Kom rullen på køl eller frys. (Dejen kan sagtens opbevares på frys indtil brug).

Tag dejen ud og skær den i 1 til 1,5 cm tykke skiver. Læg skiverne på et par bageplader med bagepapir og god afstand mellem skiverne, da de flyder ud. Bag dem i ovnen ved 180 °C varmluft i 12-15 min., til de er gyldne. Afkøles på rist.