Køb for 300,- og få gratis fragtØkologi og kvalitet mail@skaertoft.dk

Brøtort - Sønderjysk rugbrødslagkage

Rugbrødslagkage

Ca. 45 min.

175 °C varmluft

1 t. 20 min.

Dej - ingredienser:

6 æg
225 g sukker
1 spsk. kartoffelmel
5 spsk. kakao
150 g revet rugbrød
75 g hakkede mandler eller nødder
2 tsk. bagepulver


Fyld og pynt:
Solbærsyltetøj
Fløde til flødeskum
Hakket chokolade

Fremgangsmåde:

Æggeblommerne piskes med sukker. Nødder, kartoffelmel, bagepulver og kakao røres i, og det revne rugbrød vendes derefter i.

Æggehviderne piskes og vendes til sidst forsigtigt i dejen.
Den fordeles derefter i to lagkageforme og bages ved 175 °C i ca. 45 minutter.

Bundene lægges sammen med solbærsyltetøj og flødeskum.

Kagen pyntes med hakket chokolade.