Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

Bagekurser

Det Sønderjyske køkken i Sønderborg danner ramme om kurser med særlig fokus på bagning, økologi, sundhed og velsmag.

Kommende kursusdage i 2019:

19. januar

16. februar

23. marts

27. april

25. maj

15. juni

Kurserne holdes i samarbejde med Det Sønderjyske Køkken og varer fra kl. 10:00 til ca. 14:00.

På kurset får du gennemgået introduktion til bagning, teknik & æltning, surdej og biga og får ikke mindst en skøn frokost, med lokale specialiteter.

Book din plads allerede i dag via:

mail@detsoenderjyskekoekken.dk

HVEM DELTAGER
Kurserne henvender sig til enkeltpersoner, men vi arrangerer også kurser med specielt tilrettelagte forløb for grupper af private, samt for firmaer, foreninger og institutioner.

Bagekurserne er for deltagere, som bager flere gange om ugen samt rene nybegyndere, som aldrig før har haft hænderne i dejen. Endelig er der selvfølgelig også plads til dem, som har bagt i årevis og nu gerne vil genopdage bagningens glæde.

Der er altså ingen særlige forudsætninger for at deltage.