Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

Vores værdigrundlag

I 1991 besluttede vi at lægge Skærtofts landbrug om til økologisk drift, og det har vi aldrig fortrudt. I dag er økologi for både os som ejere og for vore dygtige medarbejdere, lig med kvalitet på en lang række områder. Økologien giver os mulighed for at arbejde med landbrug, så tæt på det naturlige som muligt. Det er godt for flora og fauna og for grundvandet, men det er også godt for de afgrøder, som vi høster. For det er jo det, landbrug handler om: at producere fødevarer – enten via foder til dyr, eller som produkter direkte til forbrugerens spisebord.

Ud over treklangen: økologi, sundhed og velsmag, er sporbarhed en vigtig kvalitet for os. Vi vil selv gerne vide, hvad det er, vi putter i munden, hvor det kommer fra, hvordan det er blevet produceret, og hvem der har lavet det. Derfor anvender vi - udover kornet fra vore egne marker - korn hvor vi som minimum har bedrifts- - og i det fleste tilfælde enkeltmarks - sporbarhed. Det gælder for alle vore produkter. Også den hårde røde hvede, vi importerer fra Manitobaprovinsen i Canada. Vi fortæller gerne om, hvordan vi driver vores landbrug og mølleri.

Størst mulig omsorg for miljøet og naturen, helt friske produkter samt høj sporbarhed og fødevarekvalitet er målsætningen for vores indsats på Skærtoft Mølle, som vi vil gøre til en arbejdsplads med faglige og kreative udfordringer for alle.