Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

 
 

PERLER MED TOMAT, SERRANO OG FETA

Til 10 personer

200 g perlespelt (bliver til ca. 500 g de er når kogt)
200 g blommetomater
2 bdt forårsløg
5 store håndfulde blandet salat ( frissé, lollo rosa, lollo bionda, rucula, mangol ect.)
200 g soltørrede tomater udblødt i olie
2 fed hvidløg
1 bdt. frisk basilikum
10 skiver lufttørret skinke
200 g økologisk feta

Fremgangsmåde:
Skyl perlespelten grundigt og kog perlerne i rigeligt, letsaltet vand i ca. 18 minutter.

De soltørrede tomater blendes med olien, de 2 fed hvidløg, halvdelen af basilikum samt salt og peber. Massen fordeles i spelten og vendes forsigtigt med halverede blommetomater, fintskårne springløg og salaten. Skiver af lufttørret skinke arrangeres lidt rustikt i salaten som pyntes med smuldret feta og basilikum.



Velbekomme!

Opskriften er udviklet af kokken Andreas Hartvig.