Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

KURSISTERNES HILSNER...

"Jeg siger på hele familiens vegne tusind tak for en helt igennem fantastisk bagedag i Skærtoft Staldkøkken. Det var en super oplevelse både hvad viden, ælteteknik og forplejning angik. Tak til jer alle tre. Jeg har lige æltet sammen til weekendens brød. Jeg har øvet mig i de nye teknikker og kan godt blive betaget af at stå der med mine klistrede fingre, ælte og mærke dejen hænge mere og mere sammen … :-) … Det er absolut en teknik, jeg vil arbejde videre med." Elsebeth

"Jeg vil sende et stort tak for en fantastisk og meget inspirerende aften som i princippet vender op og ned på det jeg en gang fik lært fra mine gamle læremestere. Det er fantastisk at få ny vidende som jeg helt sikkert skal øve meget på og læse mere om." Jens

"Tak for en fuldstændig fantastisk dag på Skærtoft i går. Du er som altid dybt inspirerende og sprudler af liv og begejstring. Jeg lærer en masse hver gang."
Vivi

"Endnu engang tak for en meget inspirerende og informativ dag, vi er blevet meget klogere. Vi snakkede om vores oplevelse hele vejen hjem, efter at vi først var inde i Sønderborg og lade min søn og hans familie smage resultaterne. De var begejstrede." Ruth

"Tusind tak for en dejlig bagedag i tirsdags. Sikke dejlige omgivelser, I har. Både min mor og jeg havde en supergod dag. Bor tæt på en fantastisk god øko bager, som vi har handlet hos de sidste 14 år. Så vi er godt vant. Min familie var meget begejstret for mit hjembragte brød og sagde: det smager jo helt som økobagerens.... Det var stor ros. Tak for god inspiration og kursus." Gitte

"Tak for  sidst det var hyggeligt på et meget højt plan, tak for det :-) Jeg kunne uden problemer bruge langt flere superlativer, endda uden at overdrive, men siden vi er i Skandinavien må jeg nok heller holde lidt igen :-)" Tomas

"Hej, jeg deltog i det lille bagekursus Marie Louise holdt på Frederiksberg i weekenden. Det var virkelig både sjovt og lærerigt. Mit brød blev godt, skorpen var som en professionel bager." Inge