Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

PRØV OGSÅ
Bruschette med avocado og tomat
Sprøde brødtern til Cæsar salat
Sønderjysk rugbrødslagkage



 
 

SPANSK SOMMER 

Helt enkelt - smagen af spansk sommer! 

Skiver af daggammelt brød ristes på brødristeren eller i ovnen, hvis du har mange "munde" om bordet.
Pil og halver nogle hvidløg.
Nip alle de lækreste blade af en basilikum (husk at stænglerne er fantastiske til pesto!!).
Skyl og halver duftende solmodne tomater.
Skær nogle tynde, tynde skiver parmaskinke.

Start med at rive hvidløget forsigtet henover dit ristede brød. Mas så den halverede tomat henover brødet, så saft og kerner og det kød der måtte være blødt "smøres" på brødet. Dryp derefter lidt god olivenolien på brødet og pynt generøst med basilikumblade. Læg et par tynde skiver parmaskine ovenpå og - UHM - velbekomme!