Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

Billedet her er fra kogebogen "Perler fra Skærtoft Mølle".
Opskriften er EUC Syd "pigernes" :-)

 
 

RØDBEDESALAT MED PERLER

Ingredienser
4 personer

200 g perlebyg, -spelt eller -rug
400 g rå rødbede
1 tsk. havsalt 5 g
0,5 tsk. sort peber
2 tsk. tørret timian
2 spsk. olivenolie
400 g kyllingefilet
1 spsk. olivenolie
70 g pinjekerner
100 g rucolasalat
300g feta 40+ i små tern

Fremgangsmåde
Kog perlerne efter anvisning på posen. Skylles i koldt vand efter kogning, og dryppes af.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader alm. ovn.

Skær rødbederne i små stykker, krydr med lidt salt, peber og timian, og hæld lidt olivenolie over. Bag i ovnen i ca. 25 minutter. Lad rødbederne køle af.

Skær kyllingekødet i mindre stykker, og steg dem på en pande i lidt rapsolie.

Rist pinjekerner på en tør pande. Skyl rucola og dræn fetaost.

Bland det hele forsigtigt sammen i en skål med lidt olivenolie. Serverer rødbedesalaten kold.

Det er ernæringsassistenterne fra EUC Syd årgang 2011 der står bag denne opskrift. Pigerne serverede den som smagsprøve til Brød & Mad Festival 2011. Læs mere om EUC Syd her