Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter




 
 

PERLER, PECAN OG PÆRE

4 personer

Ingredienser
½ portion perlespelt – grundopskrift med ekstra smag
1 dl pecan nødder
2 stk conferencepærer (de bliver ikke brune når de skrælles )
100 gr blå ost gerne roquefort typen
lidt plukket salat efter tilgang og humør - her er brugt rucola og baby rødbedeblade
en god dressing blandet af en del god blomme balsamico til 3 dele god frugtig olivenolie + lidt salt og peber

Pynt: lidt frysetørrede hindbær og vincotto

Den afkølede perlespelt blandes med pære, som er skrællet og skåret i passende stykker og med de ristede, grofthakkede pecannødder. Lidt salatblade vendes i, og smuldret blå ost drysses over. Anretningen marineres med olieeddike dressingen, og pyntes med lidt frysetørrede hindbær. Vincotto dryppes på. Serveres på et smukt glasfad. Nydes sammen med godt brød.

Denne opskrift er udviklet af kokken Christian Bak i forbindelse med lanceringen af Skærtoft Mølle perlespelt, marts 2006.