Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

Om os

Gården Skærtoft, Skærtoft Mølle og kursusvirksomheden Skærtoft Staldkøkken ejes og drives af familien Risgaard Bonde: Hanne og Jørgen og så Marie-Louise, som er 5. generation på stedet.

I 1892 købte Jørgens oldeforældre Skærtoft, som ligger idyllisk på østkysten af Als med den store Nørreskov som nabo, og med engene i Fjordmosen helt ned til Lillebælt. Efter 100 år med konventionel drift, blev gården lagt om til økologi i 1991, og i 2004 realiserede familien drømmen om et gårdmølleri. Tre år senere udvidede vi aktiviteterne med kursusvirksomheden Skærtoft Staldkøkken, og i 2009 var der første gang international Brød & Mad Festival på Skærtoft – i dag en årligt tilbagevendende begivenhed.

På Skærtoft Mølle, hvor vi i dag producerer en bred vifte af kornprodukter, gør vi os umage altid at levere den bedste kvalitet og dermed opfylde vores egen målsætning:

at producere økologiske, sunde, velsmagende og helt friske kornprodukter.

Derfor stenformaler vi vores mel, som altid indeholder den sunde kim og næringsrige fibre, og vi valser, knækker, skærer og polerer kornkerner med stor omhu, for at give vore kunder det bedste, vi kan. Vi har passion for det, vi arbejder med, og vi er stolte af resultatet.

Produkterne fra Skærtoft Mølle er gennem årene blevet tildelt adskillige priser, bl.a. den  Økologiske Guldmedalje (2006 – Fuldkornshvedemel), Det Danske Gastronomiske Akademi's hædersdiplom (2009), og i 2010 fik vi for vores emballage Den Danske Designpris og særprisen Design Matters.