Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter


 
 

NANA's LAKRIDSKAGE

Dejen
150 g blødt smør
75 g sukker
75 g sød lakridssirup fra Johan Bülow lakrids
3 æg
1 spsk. fint lakridsrodspulver fra Johan Bülow lakrids
2 spsk. raw lakridspulver fra Johan Bülow lakrids
175 g kagemel fra Skærtoft Mølle
1,5 tsk. bagepulver
1,5 tsk. vaniljesukker

Forvarm ovnen på 175°C. Kom et ark bagepapir i en bageform.
Pisk smør, sukker og lakridssirup blødt 4-5 minutter. Tilsæt æggene et ad gange, og pisk grundigt efter hver tilsætning.
Sigt lakridsrodspulver, mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og vend det i dejen.
Kom dejen i bageformen og bag kagen ca. 20 minutter til den er gennembagt.
Lad kagen køle helt af på en rist.

Flødecreme
2 dl piskefløde
1,5 dl skyr
2 spsk. honning

Pisk fløden til skum og vend med skyr og honning til en luftig creme. Top kagen af med cremen og pynt.

Pynt
2 spsk. raw lakridspulver fra Johan Bülow lakrids
150 g friske hindbær

Drys raw lakridsrodspulver over cremen lige inden servering og top af med friske hindbær.

Til kageshow på FOODfestivalen i Århus 2013, bagte Nana Frolov Christensen for første gang med vores kagemel, og hun var rigtig glad for resultatet :-) Det blev vi også da hun sendte denne herlige opskrift fra FOOD til os!