Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

BAGNING MED GÆR

VIDSTE DU?

..at Skærtoft Mølles øko.gær trives bedst ved en dejtemperatur på 27-28 grader? Under denne temperatur arbejder vores øko.gær lidt langsommere - MEN - det gør den til gengæld helt ideel til langtidshævning. Med 7-10 g øko.gær per kilo mel kan du lade din dej hæve natten over på køkkenbordet - eller på køl - og på den måde få brød og boller der både smager af mere og er sundere ud af det. Se mere om hævning her.
 

 

   
DET BASALE BRØD
 
  FULDKORNSSTJERNER
 
  GRYDEBRØD
 
         
   
MORGENSTYKKER
 
  KERNEBRØD
 
  FOCACCIA
         
   




SKAL DIN OPSKRIFT LIGGE HER?

HAR DU EN YNDLINGSOPSKRIFT MED VORE PRODUKTER, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT SENDE OS DIT BUD PÅ GODT BAGVÆRK!
SÅ DELER VI DET GERNE MED ANDRE.

 
SMÅ CITRONBRØD   GRØNTSAGSBOLLER    
         
   
FESTIVALSNEGLE   ALSISK BONDEBRØD   ELINS PITABRØD
         
   
ALSISKE RUGSMÆKKERE   BRØDSTÆNGER   EFTERMIDDAGSBOLLER
         
   
KOLDHÆVEDE SOMMERBOLLER   HVEDEBRØD   ALSISKE KNÆKBRUD
         
   
TARTE FLAMBÉE eller FLAMMKUCHEN   SOFT BUNS   PITABRØD med durum
         
   
ALSISKE FESTBOLLER   PITABRØD med Øland og spelt   MANITOBA - helt enkelt
         
   
MANITOBABRØD med øl og yoghurt   Sønderjysk JULEKLØBEN   HVEDER
fra Skærtoft Mølle

GRØD RUGFLER