Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

MED BAGEPULVER

VIDSTE DU?

... at gærsvampe er ikke det eneste, som kan få dej til at hæve? Bagepulver er et effektivt og hurtigt virkende hævemiddel. Hovedbestanddelen i ØKO.BAGEPULVER, kommer fra et ekstrakt af økologisk vindruesaftkoncentrat. De to andre ingredienser er majsstivelse og natron (natriumhydrogencarbonat). Majsstivelsen tilsættes udelukkende for at holde drueekstrakt og natron tørt, indtil bagepulveret skal bruges.

Der er ikke fosfat i vores ØKO.BAGEPULVER. Fosfat kan give det færdige bagværk en lidt upræcis smag af ”kemi”, samt – hos visse mennesker – udløse halsbrand. Da der heller ikke er glutenholdige ingredienser i ØKO.BAGEPULVER fra Skærtoft Mølle, kan det tåles af glutenallergikere.
 
 
   
MADPAKKE-FULDKORNSKIKS
 
  FRUGTKAGE med årstidens frugt
 
  GULERODSMUFFINS
 
   
CHRISTIANS JORDBÆRTÆRTE   Nana's LAKRIDSKAGE   CHOCOLATE CHIP COOKIES