Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

 
 

KYLLING MED HVIDLØG

Til 4 personer

1 kylling, ca. 1,5 kg (gerne økologisk eller fritgående)
Olivenolie – rapsolie
Salt – pebermølle
100 g hvidløg i skiver, ca. 35 fed
5 kviste timian
Bredbladet persille
1 fl. tør hvidvin (kraftig Bourgogne)

Tilberedning
Partér kyllingen i 6 stykker:
• 2 bryststykker med vinger
• 2 lårstykker, der igen deles i leddene, foden hugges af
Krydres med salt og friskkværnet peber

Varm olien på en stegepande, og brun kyllingestykkerne på skindsiden.
Læg stykkerne i en passende gryde, lårene underst og bryster ovenpå.
Smid den overskydende olie ud, og tilsæt de snittede hvidløg, timiankviste og persille, der nu koges med hvidvin, og hældes over i gryden.
Sæt gryden i ovnen på 180 grader (varmluft), i ca. 45 min, prøv lårbenene.


Opskriften er Jens Peter Kolbecks og er fra kurset
"SKILLS 1-2-3, kylling" som blev afholdt i Skærtoft Staldkøkken i marts 2013.
 (Billeder)