Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

PRØV OGSÅ
Spansk sommer
Sprøde brødtern til Cæsar salat
Sønderjysk rugbrødslagkage



 
 

HVIDLØGSBRØD 

Smid aldrig brød væk, der er et par dage gammelt, bare fordi det har mistet lidt af sin fugtighed. Det kan bruges på mange gode måder." 

Richard Bertinet er en ildsjæl. Han brænder for at lære os at bage godt og sundt brød – med en knasende og sprød skorpe, som er dejlig at sætte tænderne i. Han viser og forklarer på en enkel måde, hvor nemt det i virkeligheden er at bage brød selv - og bruge hver en krumme!
Mød Richard Bertinet til Brød & Mad Festival på Skærtoft Mølle d. 31. August og 1. september 2013.


GARLIC BREAD a la Monsieur Bertinet

180 g smør
60 g olivenolie
1 skalotteløg
4 fed hvidløg
et lille bundt kruspersille
Citronsaft
Evt. lidt salt

Forvarm ovnen til 210-220 grader.
Pil hvidløgsfeddene. Skær dem midt over og fjern evt. den grønne kim (som nogle mennesker har svært ved at fordøje). Knus hvidløget med bagsiden af en kniv og hak det meget fint, eller brug hvidløgspresseren.
Hak persillen fint.
Pil skalotteløget og hak det fint.
Kør smør og olie sammen i en foodprocessor, tilsæt hvidløg og kør igen. Tilsæt persille og lidt citronsaft og kør igen. Smag til.
Smør blandingen på daggamle brødskiver og sæt dem i ovnen til brødskiverne er gyldne.

- UHM!!! -

Opskriften her er (næsten) fra Richard Bertinets bagebog:
Brød med bid i” (CRUST). Den er justeret efter Richards anvisninger til vores Brød & Mad Festival 2011 ☺