Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

HVEDEN - EN GYLDEN VERDENSSTJERNE

Den hvede, vi kender i dag, er en krydsning mellem oldtidens urhveder og græsset ”gedeøje”. Omkring 9.000 år f. Kr. begyndte folkeslag i Mellemøsten at dyrke hvede. Det skete først i landet mellem floderne Eufrat og Tigris, men herfra spredte hveden sig til alle de gamle kulturer i området og videre til Indien, Kina og Europa. I Danmark har vi dyrket hvede i ca. 6000 år. På verdensplan er hveden i dag en af de vigtigste ernæringskilder, og udgør godt 28 pct. af verdens kornudbytte.

Uddrag fra Hjemmebagt
 
 
   
ØKO. MANITOBA HVEDEMEL,
FINT SIGTET
Læs mere - se datablad
  ØKO. MANITOBA HVEDEMEL,
FULDKORN
Læs mere - se datablad
  ØKO. ØLANDSHVEDEMEL
FULDKORN
Læs mere - se datablad
         
   
ØKO. ØLANDSHVEDEMEL, FINT SIGTET
Læs mere
  ØKO. HVEDEMEL, FULDKORN
Læs mere
  ØKO. HVEDEMEL, FINT SIGTET
Læs mere
         
   
ØKO. KAGEMEL AF HVEDE
Læs mere
  ØKO. HVEDEKERNER, KNÆKKEDE
Læs mere
  ØKO. HVEDEKLID
Læs mere